Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

NFL: «Μίδας» ο Γιώργος Καρλαύτης – Υπέγραψε συμβόλαιο 93 εκατ. δολαρίων με τους Κάνσας Σίτι Τσιφς

Πλέον θα αποτελεί έναν εκ των πιο ακριβοπληρωμένων της ομάδας

NFL: «Μίδας» ο Γιώργος Καρλαύτης – Υπέγραψε συμβόλαιο 93 εκατ. δολαρίων με τους Κάνσας Σίτι Τσιφς

«Χρυσό» συμβόλαιο υπέγραψε ο Γιώργος Καρλαύτης με τους Κάνσας Σίτι Τσιφς, αξίας 93 εκατομμυρίων δολαρίων. Μάλιστα από αυτά τα 93 εκατομμύρια, τα 62 είναι εγγυημένα για τον «Defensive End».

Ο Γιώργος Καρλαύτης είναι μόλις 24 ετών και πλέον θα αποτελεί έναν εκ των πιο ακριβοπληρωμένων της ομάδας.

Πέραν από τους δύο τίτλους που έχει κατακτήσει με τους Κάνσας Σίτι Τσιφς το 2022 και το 2023, συμπεριλήφθηκε και στην All Rookie Team το 2022.

Ο προπονητής του, Andy Reid, χαρακτήρισε το νέο συμβόλαιο «win‑win» για τον παίκτη και την ομάδα, αναφέροντας πως ο Καρλαύτης φέρνει «συνέπεια, ενέργεια και αξιοπιστία στην άμυνα».

Παράλληλα, ο GM του Κάνδας, Brett Veach, μετά τις πρόσφατες ανανεώσεις και του guard Trey Smith, συνεχίζει να εδραιώνει τη βάση της ομάδας, εξασφαλίζοντας τη συνοχή και τη σταθερότητα στο ρόστερ.

Στα τρία χρόνια που βρίσκεται στο NFL μετράει 24,5 sacks, 56 quarterback hits και 115 tackles σε 49 εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να λογίζεται ως ένας elite παίκτης.

Θυμίζουμε πως ο Καρλαύτης ήταν 30η επιλογή συνολικά στο draft του 2022 από το Purdue και εντάχθηκε αμέσως στον ηγετικό κορμό της άμυνας των Chiefs.

Σύμφωνα με το «Pro Football Focus», βρίσκεται στο 13ο καλύτερο top-ranking edge rusher με 61 pressures και 4 blocked passes.

  • Ποιος είναι ο Καρλαύτης

Ο Γιώργος Καρλαύτης γεννήθηκε στις 3 Απριλίου 2001 στην Αθήνα, έχοντας πλέον ύψος 1,93 μ. και βάρος 119 κιλά.

Από μικρός αγαπούσε τον αθλητισμό, κάτι που επιβεβαιώνει το βιογραφικό του, καθώς έχει περάσει από το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το πόλο.

Στα 13 του μετανάστευσε στις ΗΠΑ, όπου στο Purdue ξεχώρισε ως defensive end.

Στην χώρα μας έρχεται αρκετά συχνά, όποτε του το επιτρέπουν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις και πάντα προσπαθεί να πηγαίνει να βλέπει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, τον Παναθηναϊκό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.