Μουντιάλ 2022 – Διευθυντής επικοινωνίας της FIFA: «Είμαι ομοφυλόφιλος όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι» (βίντεο)

Ο Μπράιαν Σουάνσον μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του

Μουντιάλ 2022 – Διευθυντής επικοινωνίας της FIFA: «Είμαι ομοφυλόφιλος όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι» (βίντεο)

Σε μια απρόσμενη αποκάλυψη προέβη σήμερα ο Διευθυντής Επικοινωνίας της FIFA, Μπράιαν Σουάνσον, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Ινφαντίνο, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ που ξεκινάει αύριο, καθώς παραδέχθηκε δημοσίως πως είναι ομοφυλόφιλος.

Αφού αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που νιώθει απέναντι στον πρόεδρο της FIFA, μίλησε ανοιχτά για το ζήτημα της σεξουαλικότητάς του:

«Έχω ήδη περάσει λίγο χρόνο με τον Τζιάνι, δουλεύοντας δίπλα στον Ινφαντίνο, και πάντα ένιωθα υποστήριξη και βοήθεια. Είμαι ομοφυλόφιλος όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι στη FIFA και πάντα ένιωθα υποστήριξη» είπε.

Και συνέχισε: «Η FIFA είναι ένας οργανισμός που βοηθάει χωρίς αποκλεισμούς και που γνωρίζει διαρκώς τα πάντα, για να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους. Είμαστε εδώ στο Κατάρ για να δουλέψουμε και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Λοιπόν, έχετε ήδη τον τίτλο», σχολίασε αστειευόμενος ο Σκωτσέζος δημοσιογράφος Σουάνσον που μετά από πολλά χρόνια δουλειάς στο Sky έφτασε στη FIFA το 2021.

@openlynews Speaking in a press conference ahead of the start of the World Cup in Qatar, where same-sex relations are illegal, FIFA’s director of media relations, Bryan Swanson, said he is gay and feels safe in Qatar, while praising FIFA president Gianni Infantino for his inclusivity. Despite both the Qatari government and FIFA repeatedly insisting that everyone is welcome at the tournament, more and more LGBTQ+ fans are calling for a boycott of the international football competition. #worldcup2022 #qatar2022 ♬ original sound – Openly
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.