
Μολονότι, οι περισσότεροι θεωρούν τη Βραζιλία ως το βασικό φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό, το 2026 – λόγω μάλιστα και του Κάρλο Αντσελότι στο τιμόνι της ομάδας- ο Τσάβι ωστόσο, φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη.
Ο «μάγος» της Ισπανίας ρωτήθηκε για τα φαβορί που βλέπει για το Μουντιάλ και είπε:
«Για εμένα, μαζί με την κάτοχο του τίτλου Αργεντινή θα είναι και η Ισπανία στα φαβορί για την κατάκτηση του ερχόμενου Μουντιάλ».
Xavi: "For me, along with Argentina, Spain are the favourites to win the World Cup." pic.twitter.com/qqex7q4aVi
— Barça Universal (@BarcaUniversal) October 4, 2025
Υπενθυμίζεται πως το 2010, ο Τσάβι ηγήθηκε της μεγάλης Ισπανίας και την ανέβασε μαζί με τους συμπαίκτες του στην κορυφή του κόσμου στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.
Η Αργεντινή του Μέσι κατέκτησε το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ, ενώ η Ισπανία του Γιαμάλ κέρδισε το Euro 2024.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.