
Η Κολομβία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ελβετία για τη φάση των «16» του Μουντιάλ 2026.
Η ομάδα της Νότιας Αμερικής καλείται να διαχειριστεί απουσίες και θέματα υγείας σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της διοργάνωσης.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νέστορ Λοσάνο και ο αρχηγός Χάμες Ροντρίγκες αποκάλυψαν ότι ένας ισχυρός ιός έχει επηρεάσει την αποστολή.
Αρκετοί ποδοσφαιριστές νόσησαν τις τελευταίες ημέρες, ενώ δύο εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν συμπτώματα. Τα ονόματά τους δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο η κατάσταση έχει επηρεάσει τη φυσική ετοιμότητα της ομάδας.
Σαν να μην έφτανε αυτό, η Κολομβία έχασε και τον Τζον Κόρδοβα. Ο διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τη Γκάνα.
Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν θλάση στον αριστερό προσαγωγό, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός για το υπόλοιπο του Μουντιάλ 2026.
Παρά τα προβλήματα, οι «Καφετέρος» καλούνται να παρουσιαστούν έτοιμοι απέναντι στην Ελβετία, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.