ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Βιλερμπάν ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Βιλερμπάν ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Την φανέλα της Βιλερμάν αναμένεται να φορέσει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ο Κώστας έχει πάρει και πρωτάθλημα στο ΝΒΑ με τους Λέικερς το 2020 στη… φούσκα του Ορλάντο, ενώ φέτος έπαιξε σε 15 ματς με τους λιμνάνθρωπους, έχοντας 0.8 πόντους και 1.3 ριμπάουντ. Στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη φόρεσε και τη φανέλα των Μάβερικς στην πρώτη του σεζόν.

Τελευταία συμμετείχε με την Εθνική μας στο Προολυμπιακού του Καναδά. Ο 23χρονος σέντερ στα τέσσερα παιχνίδια της Ελλάδας πρόσφερε 3.3 πόντους, 1.5 ριμπάουντ, 0.5 μπλοκ σε 7.5 λεπτά μέσο όρο. Για τον παίκτη είχε ρωτήσει και ο Ολυμπιακός, αλλά τελικά κατέληξε στη Γαλλία για χάρη της Βιλερμπάν. Ο προπονητής των Γάλλων, Τι Τζέι Πάρκερ: «Είναι ένα όνομα που ακούγεται σε όλο τον κόσμο! Ο Κώστας έχει ταλέντο, είναι πολύ αθλητικός και μπορεί να παίξει με επιτυχία στη θέση “4” και “5”. Έχει κίνητρο και δίψα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.