ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ευρωλίγκα: Να κρατήσει απόρθητο το ΣΕΦ ο Ολυμπιακός – Για την έκπληξη στην Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός

Ευρωλίγκα: Να κρατήσει απόρθητο το ΣΕΦ ο Ολυμπιακός – Για την έκπληξη στην Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται σήμερα στην “μάχη” της Ευρωλίγκα που θα ολοκληρώσει την “διαβολοβδομάδα” και πιο συγκεκριμένα την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Έτοιμος να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα είναι ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να υποδέχονται στο ΣΕΦ τη Ζάλγκιρις Κάουνας (15/10, 21:00) και με τη βοήθεια του κόσμο τους που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών, στοχεύουν να κρατήσουν απόρθητη την έδρα τους

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα στη Βαρκελώνη, με την Μπάρτσα να τους στην παράταση. Παρόλα αυτά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, είναι σίγουρα ικανοποιημένος από το πως κοίταξαν τον αντίπαλό τους στα μάτια, αφού αν είχαν σταθεί λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαν να φύγουν με το διπλό.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς δεν κατάφερε να… σηκώσει κεφάλι ούτε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, φτάνοντας έτσι τις τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον Πειραιά θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση, κάτι που θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο η απουσία του Ζοφρέ Λοβέρν, λόγω του τραυματισμού στον ώμο. Επίσης αμφίβολοι είναι και οι Γιάνις Στρέλνιεκς και Παούλιους Γιανκούνας.

Πάει για το “θαύμα” στη Μαδρίτη

Το ισπανικό «τουρ» του Παναθηναϊκού ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ στη Μαδρίτη εκεί όπου οι «πράσινοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν στο «WiZink Center» τη Ρεάλ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Τρία 24ωρα νωρίτερα, το «τριφύλλι» έφυγε με άδεια χέρια από τη Βιτόρια, γνωρίζοντας την ήττα στις λεπτομέρειες από την Μπασκόνια (81-79) πέφτοντας έτσι στο 1-2. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη που είχε στο τέλος την ευκαιρία να… κλέψει το ροζ φύλλο με τον Παπαπέτρου να αστοχεί σε τρίποντο, «πλήρωσε» τη μάχη των «αιθέρων» και τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ (15). Στα θετικά για τον Παναθηναϊκό είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και αναμένεται να παραταχθεί πλήρης απόψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες μετά την επίσκεψή της στο Σ.Ε.Φ., επικρατώντας εντός έδρας 94-86 της Μονακό. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο είχε το προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, φτάνοντας τη διαφορά μέχρι και το +25 στα μέσα της δεύτερης περιόδου, ωστόσο στο τέλος έπαιξε με τη «φωτιά» χωρίς πάντως να καεί ανεβαίνοντας στο 2-1. Στο αγωνιστικό σκέλος, εκτός εδώ και καιρό βρίσκονται οι Ράντολφ και Τόμπκινς, ενώ παραμένει θολό το τοπίο γύρω από το μέλλον του Τζέισι Κάρολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.