ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Νέντοβιτς σε Έλληνα φίλαθλο: «Αν χάσουμε το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του σώματος θα χάσουμε τα πάντα»!

Αποστομωτική απάντηση από τον Ν.Νέντοβιτς σε Έλληνα φίλαθλο για τον Ν.Τζόκοβιτς

Ν.Νέντοβιτς σε Έλληνα φίλαθλο: «Αν χάσουμε το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του σώματος θα χάσουμε τα πάντα»!

Θέση για το θέμα του Νόβακ Τζόκοβιτς και με το θρίλερ της βίζας του πήρε ο μπασκετμπολίστας, Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο Σέρβος άσος του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε στο Twiter: «Πρώτον, εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά. Ως θαυμαστής δικός σου και φίλος του Παναθηναϊκού και μετά την άσχημη περιπέτεια που είχες με τον κορωνοϊό, πιστεύεις πως είναι καλή ιδέα ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές στον κόσμο να είναι τόσο ανώριμος σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως είναι ο εμβολιασμός;».

Ο Νέντοβιτς, που είναι μεγάλος fan του συμπατριώτη του και παρακολουθεί συχνά αγώνες του, απάντησε: «Ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει με το σώμα του! Αν χάσουμε αυτό το δικαίωμα, χάνουμε τα πάντα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.