Είναι οριστικό. Ο Ντι Τζέι Κούπερ ντύνεται στα κιτρινόμαυρα. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, ολοκλήρωσε ακόμα ένα σπουδαίο deal για την “Ένωση”! Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ αφήνει τη ρώσικη Κράσνι Όκτιαμπρ για να τεθεί υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα στο υπόλοιπο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και στο LAST-32 του Eurocup, εφόσον η ΑΕΚ προκριθεί στην επόμενη φάση.

Έτσι, λοιπόν, ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε πάρει προσωπικά την υπόθεση αφού βλέπει πως ο Ντράγκαν Σάκοτα δημιουργεί μια ομάδα που μπορεί να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω στο φετινό Eurocup, εκεί όπου μετράει τέσσερις σερί νίκες και έχει ρεκόρ 4-2 στον ΣΤ’ όμιλο. Εξ ου και η δική του πρόθεση να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να ικανοποιήσει όλα τα “θέλω” του προπονητή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την απόκτηση του Ντι Τζέι Κούπερ ως το καλοκαίρι του 2017 η ΑΕΚ ενισχύεται όσον αφορά την οργάνωσή της για τη συνέχεια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ κι όσο για το Eurocup, ο Αμερικανός θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής από την επόμενη φάση του.