Τεράστιο διπλό του Παναθηναϊκού στη Μόσχα: «Ήρωας» ο Νικ Καλάθης

Τεράστιο διπλό του Παναθηναϊκού στη Μόσχα: «Ήρωας» ο Νικ Καλάθης

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 106-102 στην παράταση επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε ο Παναθηναϊκός για την 17η αγωνιστική της Euroleague και ανέβηκε στο 10-7, έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές τους Νικ Καλάθη και Ντίνο Μήτογλου.

Ο Παναθηναϊκός μετά την εντός έδρας ήττα από την Ρεάλ έψαξε την αντίδραση στο Καλίνινγκράντ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και έδειξε πως είχε μεγάλα ψυχικά αποθέματα, απέναντι σε μία από τις πιο ισχυρές ομάδες της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Πίτινο κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα και να κάνουν ένα ματς θρίλερ απέναντι στην ομάδα του Ιτούδη, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νικ Καλάθη.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού 7” από το τέλος κατάφερε με τρίποντο να ισοφαρίσει σε 89-89, ενώ στη συνέχεια έπαιξε τρομερή άμυνα πάνω στον Μάικ Τζέιμς τον οποίο ανάγκασε να κάνει βήματα.

Έτσι η αναμέτρηση οδηγήθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης. Εκεί ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με ψυχολογία και πήρε το προβάδισμα, με το πιο καθοριστικό σουτ να έρχεται και πάλι από τον Νικ Καλάθη, ο οποίος με τρίποντο έγραψε το 92-97.

Oι «πράσινοι» έδειχναν πως δεν θα χάσουν τη νίκη και το δίδυμο Καλάθης (22π.) – Μήτογλου (25π.) οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στο «διπλό» με 106-102 και τον ανέβασαν στο 10-7, μία νίκη πίσω από τους Ρώσους (11-6).

Για την ΤΣΣΚΑ ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Μάικ Τζέιμς, ήταν εκείνος που ξεχώρισε με 30 πόντους, με τον Ντάνιελ Χάκετ να ακολουθεί στους 24.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 45-49, 69-69, 89-89 παράταση: 102-106

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.