ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αναστέλλονται λόγω κορωνοϊού όλα τα παιχνίδια της Euroleague

Αναστέλλονται λόγω κορωνοϊού όλα τα παιχνίδια της Euroleague

Την προσωρινή αναστολή όλων των αγώνων της Euroleague και του Eurocup ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, μετά την κήρυξη του πλανήτη σε κατάσταση «πανδημίας» από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).

«Σε συνέχεια της χθεσινοβραδινής κήρυξης από τον ΠΟΥ ότι ο Covid-2019 αποτελεί πανδημία, η Euroleague ανέλαβε την πρωτοβουλία, κατόπιν διαβούλευσης με τις ομάδας, να αναστείλει προσωρινά όλες της διοργανώσεις (Turkish Airlines Euroleague, 7DAYS Eurocup και Euroleague Basketball Adidas Next Generation Tournament»
https://twitter.com/EuroLeague/status/1238027675547185158

Μετά την παραπάνω απόφαση, αναβάλλονται όλες οι αναμετρήσεις που είναι προγραμματισμένες – τουλάχιστον – για τις επόμενες ημέρες.

Σ’ αυτές συγκαταλέγονται τόσο το Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός, όσο και το Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί το ακριβές χρονικό διάστημα της ισχύος της αναβολής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, ο Covid-2019 έχει επεκταθεί σε τουλάχιστον 122 διαφορετικές χώρες, με 4.600 νεκρούς και 126.000 κρούσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.