ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Tο ραντεβού που έφερε την ανατροπή με Σαντ Ρος και έκανε Αθήνα την Αβάνα!

Tο ραντεβού που έφερε την ανατροπή με Σαντ Ρος και έκανε Αθήνα την Αβάνα!

Η υπόθεση του Χάουαρντ Σαντ Ρος αποδεικνύει ακόμη μια φορά πως στα μεταγραφικά ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ! Το μεσημέρι της Παρασκευής όλα έδειχναν πως ο Κουβανός θα συνεχίσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα δύο επόμενα χρόνια και το πρωί της Κυριακής ο Παναθηναϊκός «αγκάλιασε» τον παίκτη.

​Πλέον, μοιάζει να απομένει μόνο το τυπικό μέρος της επίσημης ανακοίνωσης που θα λέει πως ο Χάουραντ Σαντ Ρος είναι μέλος του «τριφυλλιού»! Το πως φτάσαμε ως εδώ είναι μια μεγάλη ιστορία που στην τελική δεν αφορά και πολλούς. Δηλαδή, πως σημειώθηκε η απόλυτη ανατροπή με την ΤΣΣΚΑ να ανακοινώνει πως δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν του αθλητή της ανοίγοντας τον δρόμο της μεταγραφής του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.