ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΝΒΑ: Αποκλείστηκαν και μαθηματικά οι Γιουίζαρντς – Τα αποτελέσματα (βίντεο)

ΝΒΑ: Αποκλείστηκαν και μαθηματικά οι Γιουίζαρντς – Τα αποτελέσματα (βίντεο)

Αποκλείστηκαν από τα play off οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς και μαθηματικά, ενώ “αντίο” μάλλον λένε και οι Νιου Όριλνς Πέλικας. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Οι Πόρτλαντς Μπλέιζερς συνεχίζουν τις εκπληκτικές τους εμφανίσεις στο Ορλάντο και μετά τη νίκη τους με 124-121 επί των Φιλαδέλφεια Σίξερς έκαναν ένα ακόμη “βήμα” προς τα play off του NBA, απομακρύνοντας από αυτά τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς του Ζάιον Γουίλιαμσον.

Η ομάδα του νέου σταρ του NBA ηττήθηκε και από τους Σαν Αντόνιο Σπερς με 113-122 και πλέον χρειάζεται ένα “θαύμα” για να συνεχίσει και στην Postseason. Αντίθετα την 8η θέση διεκδικούν πλέον με ίσες πιθανότητες οι Μπλέιζερς, με τον Λίλαρντ να κάνει “όργια” με 51 πόντους κόντρα στους Σίξερς.

Τέλος, αποκλείστηκαν και μαθηματικά οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς από τα play off του ΝΒΑ στην Ανατολή, μετά την ήττα τους κι από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με 121-103.

Τα αποτελέσματα του NBA

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θάντερ – Ουίζαρντς 121-103
Ράπτορς – Γκρίζλις 108-99
Πέλικανς – Σπερς 113-122
Σέλτικς – Μάτζικ 122-119
Μπλέιζερς – 76ers 124-121
Κινγκς – Ρόκετς 112-119
Κλίπερς – Νετς 120-129

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.