Πάνε για το μεγάλο «μπαμ» οι Νετς – Στο στόχαστρό τους ο Γ.Πόποβιτς

Πάνε για το μεγάλο «μπαμ» οι Νετς – Στο στόχαστρό τους ο Γ.Πόποβιτς

Μία από τις μεγαλύτερες κινήσεις των τελευταίων χρόνων πάνε να πραγματοποιήσουν οι Μπρούκλιν Νετς, καθώς ο Γκρεγκ Πόποβιτς φέρεται να είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος για να βρεθεί στην άκρη του πάγκου από τη νέα σεζόν.

Οι Μπρούκλιν Νετς αποκλείστηκαν πρόωρα από τα playoffs του NBA και έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα. Ο General Manager της ομάδας, Σον Μαρκς σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κρατήσει στον πάγκο της ομάδας τον μέχρι πρότινος υπηρεσιακό τεχνικό, Τζακ Βον.

Ωστόσο, οι αστέρες του κλαμπ, Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ θέλουν έναν πιο έμπειρο προπονητή και τους αρέσει πολύ ιδέα να αναλάβει την ομάδα ο Γκρεγκ Πόποβιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον λόγο αυτό, ο 71χρονος προπονητής και πέντε φορές πρωταθλητής με τους Σαν Αντόνιο Σπερς είναι υποψήφιος για τον πάγκο της ομάδας της Νέας Υόρκης μαζί με τον Τάιρον Λου, τον άλλοτε coach των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.