Ελληνικό πρωτάθλημα: Κοντά σε συμφωνία με τον Ο.Χάτσερ ο Ηρακλής

Ελληνικό πρωτάθλημα: Κοντά σε συμφωνία με τον Ο.Χάτσερ ο Ηρακλής

Πολύ κοντά σε μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση βρίσκεται ο Ηρακλής, καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ουίλ Χάτσερ.

Η εκκίνηση στην Basket League ήταν εντυπωσιακή για τον Ηρακλή. Ο «Γηραιός» έκανε ό,τι ήθελε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, απέναντι στον ΠΑΟΚ, φτάνοντας σε μια «καθαρή« επικράτηση με 75-57, δείχνοντας πως και φέτος θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.

Στην προσπάθειά του αυτή μάλιστα αναμένεται να παρουσιαστεί ενισχυμένος στη συνέχεια της σεζόν. Κι αυτό γιατί ο Βαγγέλης Ζιάγκος και οι συνεργάτες του εντόπισαν έναν παίκτη με εμπειρία στα ευρωπαϊκά παρκέ, ο οποίος ξέρει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο παίκτης αυτός είναι ο Ουίλ Χάτσερ. Ο 36χρονος γκαρντ από το Μίσιγκαν ήταν ελεύθερος στην αγορά, μετά τη λύση της συνεργασίας του με το Περιστέρι, το καλοκαίρι και αναζητούσε την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του.

Αυτή βρέθηκε στον Ηρακλή, καθώς οι ιθύνοντες την ομάδα της Θεσσαλονίκης προσέγγισαν τον πολύπειρο άσο και η υπόθεση έχει προχωρήσει πολύ. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε το deal να είναι προ των πυλών και τον έμπειρο άσο να ετοιμάζεται να βρεθεί για τρίτη φορά στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από τα δύο περάσματά του από τον ΠΑΟΚ (2015-16, 2018-19).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο απόφοιτος του Μαϊάμι μπορεί να παίξει και στις 2 θέσεις της περιφέρειας και αναμένεται να πλαισιώσει τον Όλιβερ Χάνλαν στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Βαγγέλη Ζιάγκου, η οποία με την συγκεκριμένη προσθήκη δυναμώνει αισθητά ενόψει των υποχρεώσεών της σε Basket League και Europe Cup.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.