ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πανόραμα Euroleague: Εκτός οκτάδας ο Ολυμπιακός – Νίκη κορυφής για την Μπαρτσελόνα

Πανόραμα Euroleague: Εκτός οκτάδας ο Ολυμπιακός – Νίκη κορυφής για την Μπαρτσελόνα

Πολύ ακριβά πλήρωσε την ήττα από την Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός, που τον έστειλε στην 10η θέση και πλέον κυνηγά για να βρεθεί στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας απόψε, ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε μια ανάσα απ΄ το «διπλό» στο Κάουνας, έχασε στο τέλος απ΄ τη Ζαλγκίρις με 81-79 και υποχώρησε στην 10η θέση.

Η Φενέρμπαχτσε έχοντας πάρει μπρος για τα καλά (6η σερί νίκη) θριάμβευσε μέσα στη Μόσχα (89-83) επί της ΤΣΣΚΑ, που έχασε δεύτερο σερί ματς στο γήπεδό της!

Η Μπαρτσελόνα πέρασε απ΄ το Βελιγράδι, επικρατώντας του Ερυθρού Αστέρα με 72-60, και ανέβηκε στην κορυφή, έχοντας την ισοβαθμία με την ΤΣΣΚΑ (δυο νίκες).

Το πανόραμα της 21ης αγωνιστικής της EuroLeague:

Πέμπτη 21/1

Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης – Αναντολού Εφές 85-78

Παναθηναϊκός – Χίμκι 94-78

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης 86-84

Βιλερμπάν – Βαλένθια 90-77

Αρμάνι Μιλάνο – Μπάγερν 75-51

Παρασκευή 22/2

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Φενέρμπαχτσε 83-89

Ερυθρός Αστέρας – Μπαρτσελόνα 60-72

Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός 81-79

Μπασκόνια – Άλμπα Βερολίνου 77-84

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

Κίμκι – Μπάγερν

Έφες – Ερ. Αστέρας

Φενέρμπαχτσε – Μακάμπι

Μιλάνο – Ολυμπιακός

Μπαρτσελόνα – Ζενίτ

Άλμπα – ΤΣΣΚΑ

Βιλερμπάν – Μπασκόνια

Ρεάλ – Παναθηναϊκός

Βαλένθια – Ζαλγκίρις

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.