ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οριστική η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Τ.Ουόκαπ – Συμβόλαιο για 2 χρόνια

Οριστική η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Τ.Ουόκαπ – Συμβόλαιο για 2 χρόνια

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρηθεί ήδη ο Τόμας Ουόκαπ, που συμφώνησε σε όλα με την πρόταση που του κατέθεσε η ομάδα του Πειραιά.

Ο 28χρονος απάντησε θετικά στην πρόταση της ομάδας του Πειραιά και αυτό επιβεβαιώνεται τόσο από την Ισπανία όσο και από τη Λιθουανία.

Έτσι, έπειτα από μία τριετία στη Ζαλγκίρις, ο Τόμας Ουόκαπ θα φορέσει τα ερυθρόλευκα, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα.

Στο μεταξύ, ο Αμερικανός ήταν και στη λίστα ακόμη των Αναντολού Εφές και Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ και οι πρωταθλητές Λιθουανίας κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης (με πολύ λιγότερα χρήματα), αλλά όπως όλα δείχνουν εκείνος αποφάσισε να μετακομίσει στον Πειραιά.

Με τον Ουόκαπ ο Ολυμπιακός αποκτά έναν ικανό γκαρντ, που μπορεί να παίξει στις θέσεις «1» και «2», διακρίνεται για την καλή του άμυνα και την οργάνωση του παιχνιδιού, ενώ διαθέτει πλούσια αθλητικά προσόντα αν και δεν είναι πολύ ψηλός (1,93μ.). O Tεξανός αναδείχθηκε MVP των τελικών στη Λιθουανία, ενώ το 2019 και το 2021 ήταν καλύτερος αμυντικός στην LKL Liga.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Ζαλγκίρις είχε φέτος στην Ευρωλίγκα 8,2 πόντους (90,6% στις βολές, 46,9% στα δίποντα, 37,1% στα τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 4,5 ασίστ, 1,1 κλεψίματα, 1,6 λάθη και 10,6 στην αξιολόγηση σε 24:09 ανά αγώνα χωρίς να χάσει παιχνίδι. Μάλιστα ήταν αυτός που με κλέψιμο στον Κώστα Σλούκα και καλάθι είχε χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Κάουνας με 81-79 στις 22 Ιανουαρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.