ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΕΚ: Τα μέτρα ασφαλείας με Λούντβιχσμπουργκ στην πρεμιέρα του Basketball Champions League – «Προστατεύουμε το σπίτι μας»

«Οι κάμερες ασφαλείας έχουν αυξηθεί σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων»

ΑΕΚ: Τα μέτρα ασφαλείας με Λούντβιχσμπουργκ στην πρεμιέρα του Basketball Champions League – «Προστατεύουμε το σπίτι μας»

 Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο BCL με αντίπαλο την Λούντβιχσμπουργκ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ανακοίνωσε τα μέτρα ασφαλείας που θα πρέπει να τηρηθούν  στο παιχνίδι (17/10, 19:30).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ,

η πρεμιέρα της «Βασίλισσας», στο Basketball Champions League της περιόδου 2023-2024 πλησιάζει. Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει την Τρίτη 17 Οκτωβρίου, στις 19:30, τη γερμανική Λούντβιγκσμπουργκ, στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, και θέλει τον κόσμο στο πλευρό της.

Εξαιτίας των επεισοδίων, που προκλήθηκαν στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση της περασμένης περιόδου με αντίπαλο τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, και μετά τη σύσκεψη, η οποία διεξήχθη την Παρασκευή 13/10, παρουσία εκπροσώπου του BCL, και σε συνδυασμό με την απόφαση του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου (CAS), τα Μέτρα Τάξης της αναμέτρησης της ερχόμενης Τρίτης, έχουν ως εξής:

  1. Δικαίωμα εισόδου στο Olympic Hall έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των Εισιτηρίων Διαρκείας, τα οποία δεν μεταβιβάζονται, καθώς στους ελέγχους θα απαιτείται ταυτοπροσωπία.
  2. Θα πραγματοποιούνται τρεις (3) έλεγχοι για όλους όσοι προσέρχονται στο γήπεδο. Ο πρώτος έλεγχος στα 300 μέτρα από τις εγκαταστάσεις, ο δεύτερος στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων και ο τρίτος στις Πύλες εισόδου εντός του Γηπέδου.
  3. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση πανό ή πλακάτ, με πολιτικό, ρατσιστικό, υβριστικό, αντιαθλητικό περιεχόμενο/μήνυμα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση καπνογόνων ή βεγγαλικών πάσης μορφής.
  4. Επιτρέπεται προφανώς η χρήση σημαιών της Ομάδας μας, δεν επιτρέπεται η χρήση εθνικών σημαιών.
  5. Οι κάμερες ασφαλείας, με απόφαση των συναρμοδίων αρχών, έχουν αυξηθεί σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων.

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ,

την περασμένη περίοδο πληγωθήκαμε. Από προβοκάτορες…

Η τιμωρία μας από τα θεσμικά όργανα της FIBA μάς επέβαλε τη χρήση μόνο του 20% των εξεδρών του Γηπέδου μας -γεγονός που στερεί από τη «Βασίλισσα» τη μαζική στήριξη στους αγώνες της- αλλά και την αυστηροποίηση των Μέτρων Τάξης.

Σας παρακαλούμε, λοιπόν, όπως λάβετε σοβαρά υπόψιν τις άνωθεν υποδείξεις των θεσμικών οργάνων.

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ, Ή ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΉΤΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

Γνωρίζοντας, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας έχει δώσει στο παρελθόν κατ’ επανάληψη διαπιστευτήρια καλής συμπεριφοράς, στηρίζοντας τη «Βασίλισσα» με τη φωνή και τη ψυχή της, θεωρούμε ότι με πνεύμα και διάθεση συνεργασίας μπορούμε να πράξουμε το αυτονόητο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤO “ΣΠΙΤΙ” ΜΑΣ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.