ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Άνω κάτω» το NBA: Ηθοποιός ερωτικών ταινιών «καρφώνει» τον Γκρίφιν των Σέλτικς – «Έλα να επισκεφτείς το παιδί σου πριν πας στην Κίνα»

Η 26χρονη Αμερικανίδα πρώην πορνοστάρ είχε συνδεθεί παλαιότερα με τον 34χρονο σέντερ, όταν αυτός αγωνιζόταν στην ομάδα του Μπρούκλιν

«Άνω κάτω» το NBA: Ηθοποιός ερωτικών ταινιών «καρφώνει» τον Γκρίφιν των Σέλτικς – «Έλα να επισκεφτείς το παιδί σου πριν πας στην Κίνα»

Μια μόνο ανάρτηση της Λάνα Ρόουντς ήταν αρκετή για να φέρει τα «πάνω κάτω» στο ΝΒΑ.

Η 26χρονη Αμερικανίδα πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, που σταμάτησε το επάγγελμα λόγω της ψυχικής φθοράς στην οποία υπόκειτο και πρόσφατα έγινε μητέρα, αποκάλυψε ότι ο πατέρας του παιδιού της είναι ο παίκτης των Σέλτικς, Μπλέικ Γκρίφιν.

«Μπλέικ Γκρίφιν τουλάχιστον έλα να επισκεφτείς το παιδί σου πριν πας στην Κίνα την επόμενη σεζόν», αναφερόταν στη σχετική ανάρτηση.

Πάντως, λίγο μετά, το συγκεκριμένο ποστάρισμα «κατέβηκε».

Αρχικά την είδηση ότι το παιδί της Ροόυντς είναι παίκτη του NBA είχε κάνει γνωστή ο πρώην σύντροφός της, Μάικ Μάιλακ, στο podcast Impaulsive, που κάνει μαζί με τον αθλητή του WWE, Λόγκαν Πολ. Ο Πολ είπε μάλιστα στη συνέχεια και το όνομά του, αλλά με… μπιπ και δεν ακούστηκε τίποτα.

Η Λάνα Ρόουντς είχε συνδεθεί παλαιότερα με τον Μπλέικ Γκρίφιν, όταν αυτός αγωνιζόταν στην ομάδα του Μπρούκλιν, ενώ η ίδια είχε αποκαλύψει ότι είχε βγει και ένα… βαρετό ραντεβού με τον Κέβιν Ντουράντ.

Τελικά η πρώην πρωταγωνίστρια, εκτός από την «αποκάλυψη» ότι ο 34χρονος σέντερ των Σέλτικς θα αγωνίζεται στην Κίνα την επόμενη σεζόν, ανακοίνωσε πως ο Γκρίφιν είναι ο πατέρας του παιδιού της με την ομοιότητα μάλιστα πατέρα και γιού να είναι εμφανής.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επιπλέον επίσημη τοποθέτηση από καμία πλευρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.