ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Ανοιχτοχέρης» ο Σακίλ Ο’Νιλ: Βγήκε ραντεβού σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης και κέρασε όλο το μαγαζί

Άνω των 25.000 δολλαρίων ο λογαριασμός

«Ανοιχτοχέρης» ο Σακίλ Ο’Νιλ: Βγήκε ραντεβού σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης και κέρασε όλο το μαγαζί

Με τη συνολική του περιουσία να ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια δολάρια, ο Σακίλ Ο’Νιλ έχει την ευχέρεια να κερνά όποιον θέλει.

Έτσι, ο θρύλος του ΝΒΑ φέρεται να… ξηγήθηκε σε όλους όσους βρίσκονταν στο εστιατόριο Jue Lan Club της Νέας Υόρκης πριν από μερικές ημέρες, κερνώντας φαγητά και ποτά άνω των 25.000 δολαρίων!

Όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα, ο “Big Shaq” βρέθηκε στο μαγαζί για ραντεβού με γυναίκα αγνώστων στοιχείων και προέβη στη γενναιόδωρη κίνηση να πληρώσει τον λογαριασμό όσων βρίσκονταν στον χώρο (περίπου 40 τραπέζια), ενώ φέρεται να άφησε στους εργαζομένους φιλοδώρημα που δεν είχε προηγούμενο – αγοράζοντας και σε αυτούς φαγητό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.