ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Basket League: Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Προμηθέα Πάτρας και «έκλεισε ραντεβού» με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά

Μετά από πέντε χρόνια ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στα ημιτελικά

Basket League: Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Προμηθέα Πάτρας και «έκλεισε ραντεβού» με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά

Την πρόκριση για τα ημιτελικά της Basket League πήρε ο ΠΑΟΚ, αφού νίκησε με 81-78 τον Προμηθέα Πάτρας στο Game 3 της σειράς των προημιτελικών. Σε ένα ματς με φινάλε θρίλερ, οι «ασπρόμαυροι» ήταν πιο ψύχραιμοι στο τέλος και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στους «4», με τα παιχνίδια να μην έχουν οριστεί ακόμα εξαιτίας των υποχρεώσεων των «ερυθρόλευκων» για τα playoffs της Basket League.

Το παιχνίδι ήταν μεγάλο ντέρμπι και κρίθηκε στις λεπτομέρειες των τελευταίων λεπτών, με τον Προμηθέα να το κυνηγάει μέχρι το τέλος και παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 69-61 περίπου 3 λεπτά πριν τη λήξη βρήκε απάντηση και με σερί 9-0 πέρασε μπροστά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, έκανε το 73-70, αλλά και πάλι οι Πατρινοί με σερί 4-0 πήραν κεφάλι στο σκορ, για να πετύχει στη συνέχεια ο Χαντς ένα μεγάλο τρίποντο για το 76-74. Ακολούθησαν βολές εκατέρωθεν, με τους γηπεδούχους να διαχειρίζονται το προβάδισμά τους και να φτάνουν στη νίκη με το τελικό 81-78.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.