ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Basket League: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δίνουν σήμερα τη δεύτερη «μάχη» των τελικών στο ΟΑΚΑ

Με στόχο την ισοφάριση της σειράς οι «πράσινοι»

Basket League: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δίνουν σήμερα τη δεύτερη «μάχη» των τελικών στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό για το Game 2 των τελικών της Basket League.

Οι Πειραιώτες προηγούνται 1-0 στη σειρά μετά από ένα κλειστό πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ, όπου οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και έδειξαν ικανοί για το break.

Ωστόσο, κάποιες διαιτητικές αποφάσεις έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο τέλος και βοήθησαν την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να φτάσει στη νίκη και να πάρει το προβάδισμα.

Μάλιστα, το παιχνίδι στο ΣΕΦ σημαδεύτηκε -για μια ακόμα φορά σε ντέρμπι- από την επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

Ο Χρήστος Σερέλης δεν αντιμετωπίζει νέα αγωνιστικά προβλήματα (πέρα από τα γνωστά και το γεγονός ότι έχει στη διάθεσή του μόλις 5 ξένους), ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει να δει την κατάσταση του Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ δεν προπονήθηκε το προηγούμενο διήμερο, λόγω γαστρεντερίτιδας, αλλά λογικά θα αγωνιστεί κανονικά απόψε στο ΟΑΚΑ.

Η ώρα και το κανάλι

Ο δεύτερος τελικός της Basket League, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (8/6). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Το πρόγραμμα των τελικών, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, για την Basket League

Κυριακή (4/6): Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 73-70
Πέμπτη (8/6): Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21:15)
Κυριακή (11/6): Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (21:15)
Πέμπτη (15/6): Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21:15)*
Κυριακή (18/6): Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (21:15)*

*Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.