ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Basket League: Πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην 7η αγωνιστική

Αναλυτικά. τα αποτελέσματα στην Basket League

Basket League: Πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην 7η αγωνιστική

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με ευκολία το Μαρούσι με 111-83 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League και κατάφερε να ανέβει στη δεύτερη θέση της κατάταξης, όντας πίσω μόνο από τον αήττητο Παναθηναϊκό.

Έχοντας ηττηθεί στο μεταξύ τους ντέρμπι, ο Ολυμπιακός έχει ήδη ένα αρνητικό αποτέλεσμα στη σεζόν, αλλά “καθαρίζει” εύκολα μέχρι στιγμής, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της Basket League.

Εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν έχει κάνει και ο Προμηθέας Πάτρας, ενώ η Καρδίτσα είναι η μόνη ομάδα χωρίς νίκη, αφού ηττήθηκε στο φινάλε και από τον Κολοσσό Ρόδου και έμεινε τελευταία με ρεκόρ 0-7.

Τα αποτελέσματα στην Basket League

Σάββατο 18/11

Περιστέρι – Λαύριο 89-87

ΠΑΟΚ – Άρης 82-76

Κυριακή 19/11

Κολοσσός Ρόδου – Καρδίτσα 73-67

Προμηθέας Πάτρας – Απόλλωνας Πάτρας 106-68

Μαρούσι – Ολυμπιακός 83-111

Δευτέρα 20/11

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 20:15

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η βαθμολογία της Basket League

  1. Παναθηναϊκός 6-0
  2. Ολυμπιακός 6-1
  3. Προμηθέας Πάτρας 5-2
  4. ΠΑΟΚ 4-3
  5. Άρης 4-3
  6. Περιστέρι 4-3
  7. Λαύριο 3-4
  8. Κολοσσός 3-4
  9. ΑΕΚ 3-3
  10. Μαρούσι 2-5
  11. Απόλλων Πάτρας 1-6
  12. Καρδίτσα 0-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.