Basketball Champions League: Η ΑΕΚ πήρε σπουδαία νίκη επί της Γαλατασαράϊ στην Κωνσταντινούπολη (71-81)

Η ΑΕΚ έκανε σημαντικό βήμα για να διεκδικήσει την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση

Basketball Champions League: Η ΑΕΚ πήρε σπουδαία νίκη επί της Γαλατασαράϊ στην Κωνσταντινούπολη (71-81)

Με σπουδαία εμφάνιση στο «Sinan Erdem», η ΑΕΚ νίκησε με 81-71 τη Γαλατασαράι και μπήκε δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης για την οκτάδα του BCL.

Η Ένωση έβγαλε χαρακτήρα στη «Sinan Erdem Dome» και κατάφερε να επιβληθεί της ομάδας των Ανδρέα Πιστιόλη και Κώστα Παπαδόπουλου, η οποία προερχόταν από μια μεγάλη σε έκταση νίκη επί της Λιμόζ.

Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» πήραν και μια σημαντική διαφορά 9 πόντων, η οποία δεν αποκλείεται να της χρησιμεύσει στο τέλος, σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΑΕΚ εξαργύρωσε τη διάρκεια που επέδειξε στην άμυνα, τις ώριμες εμφανίσεις των Ακίλ Μίτσελ (19 πόντοι, 13 ριμπάουντ), Γιάνις Στρέλνιεκς (18 πόντοι, 4/6 τρίποντα), Δημήτρη Φλιώνη (11 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 9 ασίστ) και την απόλυτη κυριαρχία της στον τομέα των ριμπάουντ (49 έναντι 33, με 17 έναντι 9 επιθετικά).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.