ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δακρυσμένος ο Σάσα Βεζένκοφ μετά τον χαμένο τελικό: «Πονάει, εμείς φταίμε» (βίντεο)

«Αυτό είναι το μπάσκετ, η Ρεάλ αποδεικνύεται επτάψυχη, την βάλαμε στο παιχνίδι και χάσαμε τον έλεγχο»

Δακρυσμένος ο Σάσα Βεζένκοφ μετά τον χαμένο τελικό: «Πονάει, εμείς φταίμε» (βίντεο)

Ο Σάσα Βεζένκοφ έβαλε τα κλάματα από τη στεναχώρια του, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ στον τελικό του Final Four της Euroleague.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν συγκλονιστικός στον τελικό του Final Four της Euroleague πετυχαίνοντας 29 πόντους, ενώ είχε και εννέα ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ του Ολυμπιακού ισοφάρισε το ρεκόρ σκοραρίσματος σε επίπεδο τελικού EuroLeague, το οποίο κατείχε από το 2019 ο Σέιν Λάρκιν, ωστόσο όχι μόνο δεν ήταν χαρούμενος μετά το τέλος του τελικού με τη Ρεάλ, αλλά ήταν βουρκωμένος.

Ο Βεζένκοβ, όπως ήταν φυσικό, λύγισε στο φινάλε του παιχνιδιού, αδυνατώντας να πιστέψει πως η Ρεάλ κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα από τα χέρια της ομάδας του.

«Χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού με 3-4 κακές επιλογές. Στους 7 πόντους δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι, δεχθήκαμε κι ένα τρίποντο και πήγε στον πόντο. Παλέψαμε σκληρά αλλά χάσαμε. Στο μπάσκετ ένας κερδίζει, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σκέφτομαι το τώρα, πονάει, ήμασταν πιο κοντά από ποτέ. Εμείς φταίμε, εμείς χάσαμε. Τουλάχιστον πρέπει να τελειώσουμε θετικά τη χρονιά με το πρωτάθλημα», δήλωσε στην κάμερα της NOVA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.