ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για την υποκίνηση βίας σε αθλητικές εγκαταστάσεις

Κλήθηκε από την Εισαγγελία για τα περιστατικά που συνέβησαν κατά τους τελικούς της Basket League

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για την υποκίνηση βίας σε αθλητικές εγκαταστάσεις

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο «ισχυρός» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καλείται να παράσχει εξηγήσεις ως ύποπτος για το αδίκημα της διακεκριμένης μορφής υποκίνησης βίας στους αθλητικούς χώρους, στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Η έρευνα ξεκίνησε μετά από αναφορές της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των διαιτητών για τα γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια των τελικών της Basket League με τον Ολυμπιακό.

Μετά την ανάγνωση των αναφορών από τη δικαιοσύνη, ξεκίνησε η σχετική έρευνα, στην οποία ο Γιαννακόπουλος καλείται να δώσει εξηγήσεις.

Η κατάθεσή του θα λάβει χώρα στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, και στη συνέχεια ο φάκελος της υπόθεσης θα επιστρέψει στον εισαγγελέα για αξιολόγηση του συνόλου των αποδείξεων και για τη λήψη αποφάσεων για τις επόμενες ενέργειες.

Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιαννακόπουλος απολογήθηκε για τις πράξεις του κατά τη διάρκεια των τελικών της Basket League με τον Ολυμπιακό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θεωρώ ότι τα πράγματα δεν ήταν σωστά στους τελικούς. Αλλά ο τρόπος μου δεν ήταν ο σωστός. Δεν έπρεπε να βρίσω ανθρώπους, διαιτητές, θεσμούς. Ήταν λάθος. Υπάρχει άλλος δρόμος. Υπάρχει η δικαιοσύνη, υπάρχουν οι εκλογές, υπάρχουν άλλοι δρόμοι. Και επειδή στη ζωή μου έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου το κάνω και τώρα. Θέλω να απολογηθώ δημόσια, όπως δημόσια έκανα τις επιθέσεις και να ξαναπώ ότι έπρεπε να το έχω αντιμετωπίσει διαφορετικά. Για μια ακόμα φορά, συγγνώμη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δ. Γιαννακόπουλος στην ανάρτησή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.