ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Είναι μεγάλη χαρά να βλέπεις το παιδί σου να βγαίνει MVP» λέει ο πατέρας του Σάσα Βεζένκοφ

«Ούτε στα όνειρά μου δεν το περίμενα, ξεπέρασε κάθε μου προσδοκία»

«Είναι μεγάλη χαρά να βλέπεις το παιδί σου να βγαίνει MVP» λέει ο πατέρας του Σάσα Βεζένκοφ

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το Final Four της Euroleague στο Κάουνας η λίγκα ανακοίνωσε ότι MVP της κανονικής περιόδου είναι ο Σάσα Βεζένκοβ. Ο πατέρας του, Σάσο, ο οποίος στα 80s έπαιξε μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο στη Βουλγαρία μίλησε από το Κάουνας για το βραβείο, την πορεία του Σάσα αλλά και τον Ολυμπιακό και τις πιθανότητές κατάκτησης.

Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού είχε φανταστική χρονιά και ταξίδεψε στο Κάουνας για το 2ο Final Four του με στόχο την κούπα.

Η Euroleague μάλιστα του είχε ετοιμάσει μια έκπληξη στην απονομή του βραβείου MVP αφού την έκαναν οι γονείς και η αδελφή του.

Είναι μεγάλη χαρά το να βλέπεις το παιδί σου να βγαίνει MVP. Ούτε στα όνειρα δεν το περίμενα, ξεπέρασε κάθε μου προσδοκία».

«Για εμάς αυτό το βραβείο σημαίνει πολλά. Πρώτα μας δείχνει ότι δεν πρέπει να τα παρατήσεις εάν βρεις κάτι δύσκολο στο δρόμο σου. Πρέπει να προχωρήσεις και να ελπίζεις πάντα. Πρέπει να δουλέψουν τα παιδιά σκληρά για να φτάσουν ψηλά» είπε αρχικά και συμπλήρωσε για την πορεία και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο γιος του:

«Από μικρός μπορούσε να βάλει τη μπάλα στο καλάθι. Αυτό ήταν ξεχωριστό. Κάθε ημέρα στην Μπαρτσελόνα, στον Άρη άκουγε ότι δεν μπορεί να μαρκάρει το τεσσάρι. Το άκουγε κάθε ημέρα και δούλεψε για να φτάσει έως εδώ. Δεν μπορεί να φτάσει έως εδώ χωρίς ομάδα χωρίς συμπαίκτες και οργάνωση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το Final Four είπε: «Το Final Four είναι δυνατό, έχει τέσσερις ομάδες που ελπίζουν στο τρόπαιο. Ο Ολυμπιακός είναι πιο έτοιμος από πέρσι. Είναι διαφορετικός ο Ολυμπιακός. Δεν βάζει μόνο καλάθι αλλά παίζει και άμυνα. Περιμένουμε να είμαστε νικητές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.