ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εν ενεργεία παίκτης του NBA κατηγορείται πως είχε σχέση με ανήλικη

Ο μπασκετμπολίστας έχει σβήσει τους λογαριασμούς του στα σόσιαλ

Εν ενεργεία παίκτης του NBA κατηγορείται πως είχε σχέση με ανήλικη

Ο γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο NBA, Τζος Γκίντεϊ, κατηγορείται πως διατηρούσε σεξουαλική σχέση με μία ανήλικη από την πόλη της Οκλαχόμα.

Ο Αυστραλός, αν αποδειχθεί η κατηγορία, θα αντιμετωπίσει σοβαρές κατηγορίες για παραπλάνηση ανήλικης.

Η 15χρονη Λιβ Κουκ υποστήριξε στο διαδίκτυο πως είχε σεξουαλική σχέση μαζί του, κάτι που πλέον ελέγχεται από τις Αρχες. Σε ορισμένα από τα βίντεο που ανάρτησε, εμφανίζεται και ο πλέι μέικερ των Θάντερ, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι γνωρίζονται οι δυο τους.

Η νομοθεσία στην Οκλαχόμα επιτρέπει σεξουαλική σχέση με γυναίκες άνω των 16 ετών και η Κουκ δεν έχει περάσει ακόμη αυτό το όριο.

Ο μπασκετμπολίστας προς το παρόν έχει σβήσει τους λογαριασμούς του στα σόσιαλ και δεν έχει τοποθετηθεί, ενώ μένει να φανεί τι στάση θα κρατήσει τόσο η Λίγκα, όσο και η ομάδα του, καθώς το NBA φημίζεται για την αυστηρή του στάση σε κάθε τι παράνομο από ανθρώπους του πρωταθλήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα βίντεο με την κοπέλα που ανέβασε άγνωστος, κατέβηκαν σχεδόν αμέσως, ωστόσο διάφορα screenshots κυκλοφορούν ακόμα. Σε μία από τις αναρτήσεις είναι μαζί αγκαλιά, ενώ σε άλλη ο μπασκετμπολίστας εμφανίζεται γυμνός από τη μέση και πάνω και η ανήλικη με τον στηθόδεσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.