ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

ΕΟΚ-ΕΣΑΚΕ: «Προτεραιότητα στην οικονομική εξυγίανση και στον αριθμό ξένων παικτών»

Με γνώμονα το καλό των Εθνικών ομάδων

ΕΟΚ-ΕΣΑΚΕ: «Προτεραιότητα στην οικονομική εξυγίανση και στον αριθμό ξένων παικτών»

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η διοργανώτρια αρχή της Basket League (ΕΣΑΚΕ), πραγματοποίησαν πολύωρη τηλεδιάσκεψη, καταλήγοντας σε συμφωνία σε κομβικούς άξονες και κάνοντας λόγο για ειλικρινή συνεργασία.

Ακολούθως, οι δυο πλευρές ενημέρωσαν επισήμως με κοινή ανακοίνωση για τα αποτελέσματα της συνάντησης, αναφέροντας τα βασικά ζητήματα που προέκυψαν.

«Με συμφωνία σε κομβικούς άξονες και στόχευση την ειλικρινή συνεργασία για ένα υγιές επαγγελματικό πρωτάθλημα, ολοκληρώθηκε η πολύωρη τηλεδιάσκεψη της ΕΟΚ με τον ΕΣΑΚΕ.

Η πρόσκληση της Ομοσπονδίας είχε συγκεκριμένη ατζέντα και στη διάρκεια της ανταλλαγής απόψεων, υπήρξε γόνιμος διάλογος που οδήγησε σε ταύτιση με τους εκπροσώπους και των 12 ΚΑΕ.

Η οικονομική εξυγίανση των ΚΑΕ σε βάθος χρόνου ήταν ένα από τα βασικά ζητήματα, με αποσαφήνιση των κανονισμών που ισχύουν από τη FIBA και την αποδοχή τους από όλους τους συμμετέχοντες, προκειμένου να μην υπάρχουν παρερμηνείες στη συνέχεια.

Η συμμετοχή Ελλήνων και ξένων αθλητών ήταν ένα άλλο σημαντικό θέμα και η συζήτηση αφορούσε στις βασικές αρχές και σε πλάνο τριετίας, πάντα με γνώμονα το καλό των Εθνικών ομάδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως συμφωνήθηκε, θα συσταθεί άμεσα κοινή ομάδα εργασίας για να προχωρήσει συγκεκριμένες διαδικασίες που προβλέπονται για εκκρεμή θέματα και να επιλαμβάνεται πιθανών νέων που θα προκύπτουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.