ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εθνική Ομάδα Μπάσκετ: «Πιάνει» δουλειά ο Δ.Ιτούδης – Είχε τηλεδιάσκεψη με τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ

Με τους Δ.Ντικούδη και Ν.Ζήση να βρίσκονται στις ΗΠΑ για να συνομιλήσουν με τον Γ.Αντετοκούνμπο και τους Μπακς

Εθνική Ομάδα Μπάσκετ: «Πιάνει» δουλειά ο Δ.Ιτούδης – Είχε τηλεδιάσκεψη με τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ανδρών, Δημήτρης Ιτούδης, είχε την πρώτη του κουβέντα με τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ της «επίσημης αγαπημένης».

Τι συζητήθηκε στην τηλεδιάσκεψη

Στην πρώτη τηλεδιάσκεψη, ο Δημήτρης Ιτούδης ενημερώθηκε από τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο οποίος ήταν ο Ομοσπονδιακός στα παράθυρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, καθώς και από τους Σάββα Καμπερίδη, Ισίδωρο Κουτσό και Κώστα Παπαδόπουλο, το Σάββατο (19/3).

Ο Ιτούδης τους μίλησε και για τη δική του φιλοσοφία σε αυτή την πρώτη επαφή. Εξάλλου, ο ίδιος ο Δημήτρης Ιτούδης είχε τονίσει στην πρώτη συνέντευξή του ως Ομοσπονδιακός στο web radio της ΕΟΚ χθες πως το “χτίσιμο” των ανθρώπινων σχέσεων αποτελούν τον πρωταρχικό στόχο του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.