ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Euroleague: Ήττα στο Βελιγράδι για τον Ολυμπιακό από την Παρτιζάν (90-75)

Στο 21-9 έπεσε ο Ολυμπιακός

Euroleague: Ήττα στο Βελιγράδι για τον Ολυμπιακό από την Παρτιζάν (90-75)

Με κορυφαίους τους Πάντερ και Νάναλι, η Παρτιζάν υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην 10η του ήττα στη φετινή Euroleague. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς επικράτησε με 90-75 για την 30η αγωνιστική της διοργάνωσης, κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίστηκε χωρίς… Μπαρτζώκα, ενέργεια και ευστοχία από το τρίποντο. Ξεχώρισε ο ΜακΚίσικ από τους φιλοξενούμενους.

Στο 21-9 έπεσε ο Ολυμπιακός (11-3 εντός και 10-6 εκτός έδρας), που ήταν αποκαρδιωτικός στο περιφερειακό σουτ. Το πρώτο τρίποντο των ερυθρόλευκων το έβαλε ο Σακίλ ΜακΚίσικ στο 31′, με τον Μουστάφα Φαλ να ξεκινάει καλά και να ξεχωρίζει το βράδυ που οι Σλούκας, Παπανικολάου, Βεζένκοβ έμειναν μακριά από τα φετινά τους στάνταρ.

Στο 17-13 ανέβηκε η Παρτίζαν (10-4 εντός και 7-9 εκτός έδρας), με αποτέλεσμα να βρεθεί πιο κοντά στον στόχο των playoffs. Ο Τζέιμς Νάναλι έβαλε τα θεμέλια, οι Ντάντε Έξουμ – Ματίας Λεσόρ τον υποστήριξαν και η κατάμεστη Σταρκ Αρένα απόλαυσε μία ακόμα καταπληκτική βραδιά για την ομάδα που συνεχίζει να παλεύει για να μείνει στη διοργάνωση με εγγυημένο συμβόλαιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.