Ο παλαίμαχος πια διαιτητής θυμήθηκε την επίθεση που δέχθηκε το 2020

Ο Λουίτζι Λαμόνικα σε συνέντευξή του, αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκε το 2020 στο ταξί στο οποίο επέβαινε μετά από έναν αγώνα Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα, αναφέροντας ότι δεν συνδέει την επίθεση με το αποτέλεσμα του αγώνα αλλά με κάτι το οποίο δεν έχει μάθει και πιθανότατα δεν θα μάθει ποτέ.

Ηταν Φλεβάρης του 2020 όταν ο μπασκετικός κόσμος σοκαρίστηκε στην είδηση ότι το ταξί που επέβαιναν οι διαιτητές της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα (νίκη με 81-92 των Καταλανών) δέχθηκε επίθεση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Λουίτζι Λαμόνικα. Σχεδόν 2.5 χρόνια αργότερα, ο Ιταλός διαιτητής αναφέρθηκε στο θέμα σε συνέντευξή του στην ισπανική “marca”.

Ο Λαμόνικα κλήθηκε να μιλήσει για το γεγονός ότι κρέμασε την σφυρίχτρα του, μιλώντας για τις εμπειρίες του. Κάποια στιγμή η συζήτηση πήγε στις χειρότερες στιγμές του, με τον δημοσιογράφο να τον ρωτάει αν η επίθεση που δέχθηκε το 2020 ήταν ανάμεσα σε αυτές, με τον Ιταλό να μην διστάζει να απαντήσει.

Δεν συνδέω το επεισόδιο με το παιχνίδι, αλλά με κάτι άλλο, το οποίο πιθανότατα δεν θα μάθω ποτέ” ανέφερε αρχικά ο Λαμόνικα, για να προσθέσει: “Ήμασταν ήδη εκτός γηπέδου και οι οπαδοί αποχωρούσαν. Είναι αλήθεια ότι έγινε αμέσως μετά τον αγώνα, αλλά εκείνη την περίοδο η κατάσταση ήταν ιδιαίτερη ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας και του Παναθηναϊκού. Δεν νομίζω ότι είχε σχέση με το αποτέλεσμα του αγώνα”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας το θέμα, ο Ιταλός τόνισε: “Αν και ο Παναθηναϊκός έχασε, κανείς δεν είπε τίποτα σε εμάς, κανένας οπαδός δεν μας επέπληξε, δεν συναντήσαμε κάποια περίεργη κατάσταση όταν αποχωρούσαμε. Θυμάμαι ότι ήταν εκεί οπαδοί που ζητούσαν φωτογραφίες από τους παίκτες και από εμάς, οπότε δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα ακολουθούσε”.