ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Euroleague: Ο Ολυμπιακός ψάχνει επιστροφή στις νίκες απόψε στη Βίρτους Μπολόνια

Οι «ερυθρόλευκοι» έπεσαν από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά την ήττα από την Αναντολού Εφές

Euroleague: Ο Ολυμπιακός ψάχνει επιστροφή στις νίκες απόψε στη Βίρτους Μπολόνια

Στη μάχη κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια ρίχνεται απόψε ο Ολυμπιακός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) για την 12η αγωνιστική της Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες, καθώς φιλοξενεί στις 21:00 τη Βίρτους Μπολόνια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπεσαν από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ύστερα από την ήττα της περασμένης εβδομάδας στην Κωνσταντινούπολη από την νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές και χρειάζονται τη νίκη προκειμένου να διατηρηθούν εντός της προνομιούχου οκτάδας στη βαθμολογία, η οποία δίνει το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ.

Από την πλευρά της, η ιταλική ομάδα μετράει τρεις διαδοχικές ήττες στη Euroleague και θα «κυνηγήσει» το ροζ φύλλο αγώνα, για να βάλει τέλος σε αυτό το σερί. Οι Πειραιώτες μετρούν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς μέσα στον 21ο αιώνα, τα οποία έχουν διεξαχθεί μεταξύ του Δεκεμβρίου του 2002 και του Ιανουαρίου του 2008. Συνολικά, στη μεταξύ τους «μονομαχία», ο Ολυμπιακός προηγείται 11-4 της Βίρτους, έχοντας επικρατήσει και στους οκτώ εντός έδρας αγώνες του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σημερινό πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στη Euroleague:
Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Αναντολού Εφές (Τουρκία) 9/12
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Βίρτους Μπολόνια (Ιταλία) 9/12 (21:00)
Μπασκόνια (Ισπανία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) 9/12
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Βιλερμπάν (Γαλλία) 9/12

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.