ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Euroleague: Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας «κοντράρονται» απόψε στο ΣΕΦ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει για ακόμα ένα παιχνίδι τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Νίκολα Μιλουτίνοφ

Euroleague: Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας «κοντράρονται» απόψε στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα σήμερα στο ΣΕΦ και θα προσπαθήσει να κάνει το 2/2 στη “διαβολοβδομάδα” της Euroleague, έχοντας περάσει νικηφόρα -πριν από λίγα 24ωρα- από το Βελιγράδι και την αναμέτρηση κόντρα στην Μακάμπι τελ Αβίβ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει για ακόμα ένα παιχνίδι τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, που αντιμετωπίζουν τα γνωστά προβλήματά τους, ενώ εκτός έμεινε και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος υπέστη θλάση στο ματς με την Μακάμπι και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν μήνα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει… θετικό πρόσημο στο ρεκόρ του στη Euroleague (έχει 4-4) τη στιγμή που ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται στο 3-5, αλλά προέρχεται από “ηχηρή” νίκη επί της Φενέρμπαχτσε (87-56) μέσα στο Βελιγράδι.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αντικατέστησε στις 22 Οκτωβρίου τον Ιβάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία των Σέρβων και τίθεται αντιμέτωπος κόντρα στην παλιά του ομάδα, όπως και ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος έκανε “μεγάλο” ματς κόντρα στη “Φενέρ”. Ο Έλληνας κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Νέιπιερ, Ντος Σάντος, Χάνγκα, Σιμόνοβιτς και Λάζιτς.

Στις περσινές αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, ο Ερυθρός Αστέρας είχε πανηγυρίσει τόσο στον Πειραιά, όποου επικράτησε με 90-86, όσο και στο Βελιγράδι, όπου είχε πάρει τη νίκη με 87-79.

Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης θα είναι οι Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία) και Γιόζιπ Ραντοΐκοβιτς (Κροατία).

Tο πρόγραμμα της βραδιάς

Φενέρμπαχτσε – Μακάμπ Τελ Αβίβ (19:45, Novasports 6)

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας (21:15, Novasports 4)

Αρμάνι Μιλάνο – Αναντολού Εφές (21:30, Novasports Start)

Ρεάλ Μαδρίτης – Μονακό (21:45, Novasports 5)

Τα χθεσινά αποτελέσματα (15/11)

Άλμπα – Βιλερμάν 68-73

Παναθηναϊκός – Ζάλγκιρις 73-71

Μπάγερν – Παρτίζαν 94-85

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπασκόνια – Μπαρτσελόνα 94-71

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.