ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ευρωμπάσκετ 2022: Αναστάτωση στην Τουρκία με tweet της συζύγου του Τσεντί Οσμάν που διαγράφηκε

Τουρκία αποκλείστηκε από το Ευρωμπάσκετ, ο Τουντσέρ μίλησε για κατόρθωμα και η σύζυγος του Οσμάν απάντησε

Ευρωμπάσκετ 2022: Αναστάτωση στην Τουρκία με tweet της συζύγου του Τσεντί Οσμάν που διαγράφηκε

Ο Τσεντί Οσμάν ήταν ο μοιραίος για την Τουρκία, στην ήττα-αποκλεισμό από τη Γαλλία στη φάση των 16 του EuroBasket 2022.

Ο παίκτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς μπορούσε να καθαρίσει την μπουγάδα, αστόχησε σε δύο βολές στο +2 της ομάδας του και μετά από το τέλος της αναμέτρησης, το κλίμα βάρυνε ακόμη περισσότερο εξαιτίας των αντιδράσεων που προέκυψαν.

Μία από αυτές τις αντιδράσεις προήλθε από την Εμπρού Σαχίν, την σύζυγο του Οσμάν, η οποία τα έβαλε με τον Μπουγκραχάν Τουντσέρ.

Ο γκαρντ της Αναντολού Εφές ήταν ο κορυφαίος της Τουρκίας, όμως μίλησε για “κατόρθωμα” στις δηλώσεις του, με την διάσημη ηθοποιό να γράφει ένα tweet το οποίο στη συνέχεια έσβησε. Η ζημιά, ωστόσο, είχε γίνει και η φωτιά στις τάξεις της τουρκικής ομάδας μαίνεται ανεξέλεγκτη.

“Αυτοί που έπαιζαν 10 λεπτά, θα πρέπει να είναι ευγνώμονες για την τυχερή τους ημέρα και να ευχαριστούν την ομάδα, ειδικά εκείνους που μπορούν να λιποθυμήσουν από την κούραση” έγραψε μεταξύ άλλων η Εμπρού Σαχίν, με το tweet να κυκλοφορεί πολύ γρήγορα από κινητό σε κινητό και τελικά να διαγράφεται αφού προηγουμένως είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.