ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Γιαμπουσέλε: «Μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου – Συγγνώμη στον Έξουμ και στην οικογένειά του»

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε απολογήθηκε μέσω Instagram για την δολοφονική του λαβη στον Ντάντε Έξουμ στο Ρεάλ-Παρτιζάν

Γ.Γιαμπουσέλε: «Μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου – Συγγνώμη στον Έξουμ και στην οικογένειά του»

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε προκάλεσε σοκ στο μπάσκετ, με την τρομακτική λαβή που έκανε στον Ντάντε Έξουμ, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν, ζητώντας συγγνώμη από τον Αυστραλό γκαρντ, από την την οικογένειά του αλλά και από τις εμπλεκόμενες ομάδες.

Με ανάρτησή του στα social media, ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε παρουσιάστηκε μετανιωμένος για την αντιαθλητική κίνηση που έκανε στον Ντάντε Εξούμ και ζήτησε συγγνώμη από τον Αυστραλό γκαρντ, την Παρτιζάν αλλά και τους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Έχω μετανιώσει πικρά για τη συμπεριφορά που στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι. Το μπάσκετ πρέπει να διέπεται από ευ αγωνίζεσθαι και φιλικές σχέσεις. Εκφράζω τις ειλικρινείς απολογίες μου στην Παρτιζάν, μια ομάδα με την οποία ανέκαθεν είχαμε εξαιρετικές σχέσεις, καθώς επίσης στον Ντάντε Έξουμ και την οικογένειά του, στους συμπαίκτες μου, την ομάδα μου και όλους τους φιλάθλους», ανέφερε ο Γιαμπουσέλε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.