ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Ιωαννίδης: Στο λαϊκό προσκύνημα ο Ν.Γκάλης – «Είναι δύσκολη μέρα για μένα»

«Τον είχα σαν μεγάλο αδελφό»

Γ.Ιωαννίδης: Στο λαϊκό προσκύνημα ο Ν.Γκάλης – «Είναι δύσκολη μέρα για μένα»

Συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι του αθλητισμού και όχι μόνο έχουν σήμερα την ευκαιρία να πουν το τελευταίο «αντίο» στον τεράστιο Γιάννη Ιωαννίδη.

Η σορός του κορυφαίου Έλληνα προπονητή βρίσκεται στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, το θρυλικό Παλέ Ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα λίγο πριν οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία.

Οι δηλώσεις του Νίκου Γκάλη:

«Μεγάλη συγκίνηση σήμερα για όλο τον αθλητικό κόσμο. Αν μπορούσα να τον χαρακτηρίσω με μια κουβέντα, θα έλεγα πως είναι άνδρας, ό,τι είχε να σου πει, στο έλεγε απευθείας στο προσωπό σου. Είχε όραμα από μικρό παιδί να κάνει μεγάλη ομάδα τον Άρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανδρωθήκαμε μαζί, τον είχα σαν μεγάλο αδελφό, έβαζε την ομάδα πανω από τον εαυτό του. Ήταν σπουδαίος. Είναι δύσκολη μέρα για μένα, τους Αρειανούς και όλο τον κόσμο. Ήταν δάσκαλος, πάρα πολύ σπουδαίος. Ζήσαμε πολλές καλές στιγμές και λίγες λύπες. Είναι αλήθεια πως και οι δύο μας δεν μπορούσαμε την ήττα. Ήταν ευθύς και πολλοί τον κατηγορούσαν γι’ αυτό» δήλωσε ο Νίκος Γκάλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.