ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Παπαγιάννης: «Όνειρο ένα μετάλλιο με την Εθνική στο Eurobasket»

Η Εθνική ομάδα πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας

Γ.Παπαγιάννης: «Όνειρο ένα μετάλλιο με την Εθνική στο Eurobasket»

Η Εθνική ομάδα πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας (01/08) έχοντας στο πρώτο πλάνο το φιλικό με την Ισπανία στο ΟΑΚΑ (09/08) και ως πιο μακρινό ακόμη στόχο το Eurobasket.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, που όπως δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα ενσωματωθεί αμέσως σε ρυθμό προπονήσεων λόγω τραυματισμού, μίλησε στο site της ΕΟΚ.

Στάθηκε στην παρουσία του στην ομάδα, αλλά και σε ένα μετάλλιο με την «γαλανόλευκη» που αποτελεί όνειρό του.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Μετά από ξεκούραση ενός μήνα και πάλι εδώ. Τελικά τι είναι Εθνική ομάδα για σένα;

«Η Εθνική ομάδα είναι η μεγαλύτερη περηφάνια για έναν αθλητή, όσο κλισέ και αν ακούγεται για κάποιους. Δεν πιστεύω πως μπορεί κάποιος να αρνηθεί να παίξει με το συγκρότημα της χώρας του. Είναι η ύψιστη τιμή να εκπροσωπείς την πατρίδα σου».

-Η προετοιμασία άρχισε αλλά τα φιλικά είναι πολύ κοντά. Πόσο σημαντικά είναι παιχνίδια σαν αυτά με την Ισπανία την ερχόμενη εβδομάδα;

«Είναι πάρα πολύ σημαντικά τα φιλικά. Θα δούμε σε τι στάδιο βρισκόμαστε αντιμετωπίζοντας δυνατές ομάδες και θα βγάλουμε πολύτιμα συμπεράσματα για να τα χρησιμοποιήσουμε εν όψει τόσο των αγώνων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, όσο και για το Ευρωμπάσκετ».

-Και υποθέτω πως η παρουσία του κόσμου είναι για σας ένα έξτρα κίνητρο…

«Σίγουρα θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο για να μας δώσει ώθηση. Αν γίνεται να γεμίσουν το ΟΑΚΑ, ακόμη καλύτερα. Ξέρω ότι είναι μια δύσκολη περίοδος ο Αύγουστος, αλλά πιστεύω πως οι φίλοι του μπάσκετ και της Εθνικής ομάδας θα είναι δίπλα μας, τόσο στα φιλικά όσο και στα επίσημα παιχνίδια».

-Με τι θα είναι ευχαριστημένος ο Γιώργος Παπαγιάννης εκεί λίγο μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου από την παρουσία της Εθνικής ομάδας αυτές τις περίπου 50 μέρες;

«Θα είμαι ικανοποιημένος αν γνωρίζω πως όλοι, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, έχουμε δώσει το 100% και φυσικά θα είμαι ευτυχισμένος αν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε ένα μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ασφαλώς προέχουν τα δύο παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που είναι πολύ σημαντικά, αλλά είναι όνειρο ένα μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ που ακολουθεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.