ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Γιάννης Αντετοκούνμπο σε Σκότι Πίπεν: «Έλα να δεις ένα τελικό στην Ελλάδα για να καταλάβεις»

Τι είπε ο άσσος του ΝΒΑ στους δημοσιογράφους

Γιάννης Αντετοκούνμπο σε Σκότι Πίπεν: «Έλα να δεις ένα τελικό στην Ελλάδα για να καταλάβεις»

Ο Παναθηναϊκός είναι ξανά στον τελικό της Euroleague. Όντας κυρίαρχος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, επικράτησε άνετα με 73-57 της Φενέρμπαχτσε στην «Uber Arena» του Βερολίνου και μετά από 13 χρόνια βρίσκεται στον τελικό της διοργάνωσης όπου θα παλέψει για το έβδομο αστέρι του κόντρα σε Ολυμπιακό η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που βρισκόταν στο Βερολίνο και παρακολούθησε το παιχνίδι από κοντά μίλησε μετά το τέλος του για το ματς και τον αδερφό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο τελικός ήταν καταπληκτικός. Χάρηκα που κέρδισε η ομάδα του αδελφού μου. Χαίρομαι που είναι στον τελικό και μακάρι να το σηκώσουν» , είπε ο σταρ του ΝΒΑ για να συμπληρώσει αναφερόμενος στον αδερφό του

«Το να βλέπεις τον αδελφό σου να παίζεις αγχώνεσαι λίγο. Πιστεύω ότι ήμουν πιο αγχωμένος από τον Κώστα. Μακάρι την Κυριακή να δώσει ενέργεια στην ομάδα. Να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα του. Δε με νοιάζει να βάζει 30 πόντους, μόνο να το χαίρεται».

Σε ότι αφορά την ατμόσφαιρα στο κλειστό είπε:΅

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή. Μακάρι το NBA να είχε την ίδια ατμόσφαιρα. Να παίζεις με τέτοιους οπαδούς είναι εκπληκτικό. Αυτό είπα και στον Πίπεν: έλα να δεις έναν τελικό στην Ελλάδα για να καταλάβεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.