ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γνωστός παίχτης του NBA χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

Δεν κινδυνεύει η ζωή του

Γνωστός παίχτης του NBA χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

Ο παίχτης του NBA Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, το βράδυ του Σαββάτου, καθώς περπατούσε σε δρόμο κοντά στο σπίτι του, στη Φιλαδέλφεια.

Ο γκαρντ των Σίξερς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Μετά από μερικές ώρες πήρε εξιτήριο, ωστόσο θα χρειαστεί να μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης λόγω των τραυμάτων του. Στο πλευρό του ήταν εξ αρχής αρκετά μέλη της ομάδας, ενώ οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ούμπρε εντάχθηκε στους Σίξερς τον Σεπτέμβριο υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο. Ο 27χρονος άσος σε 8 εμφανίσεις με την ομάδα της Φιλαδέλφεια είχε ως τώρα αξιόλογη παρουσία στο NBA με 16,3 πόντους, 5,1 ριμπάουντ και 1,4 κλεψίματα σε 29 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.