ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η ΑΕΚ βίωσε συνθήκες τρομοκρατίας στο Ισραήλ – Καταγγελίες για επίθεση στον Γ.Χήνα από ανθρώπους της Χάποελ Ιερουσαλήμ

Οι άνδρες ασφαλείας του γηπέδου ήταν... εξαφανισμένοι

Η ΑΕΚ βίωσε συνθήκες τρομοκρατίας στο Ισραήλ – Καταγγελίες για επίθεση στον Γ.Χήνα από ανθρώπους της Χάποελ Ιερουσαλήμ

Η ΑΕΚ καταγγέλλει επίθεση στον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Γιώργο Χήνα, αλλά και ελλιπέστατα μέτρα ασφαλείας στο game 3 με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, για το BCL. Μέχρι και time out μέσα στο παρκέ έκαναν οι κιτρινόμαυροι για να αποφύγουν τους οπαδούς των γηπεοδύχων.

Η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για τις συνθήκες του αγώνα στην έδρα της Χάποελ Ιερουσαλήμ. Πέρα από τα όσα έγιναν πριν τον αγώνα, οι «κιτρινόμαυροι» αναφέρουν πως ο τζένεραλ μάνατζερ της ΚΑΕ, Γιώργος Χήνας, δέχτηκε πισώπλατα επίθεση από ανθρώπους της γηπεδούχου ομάδας.

Από την ΑΕΚ καταγγέλλεται πως σε όλη τη διάρκεια του αγώνα υπήρχαν επιθέσεις στον πάγκο, με τους άνδρες ασφαλείας του γηπέδου να είναι εξαφανισμένοι και τα αντικείμενα να… πέφτουν βροχή από την εξέδρα.

Είναι χαρακτηριστικό πως κάποια από τα τάιμ άουτ της ΑΕΚ έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού δεν υπήρχαν οι συνθήκες για να μείνει η ομάδα στον πάγκο και να δοθούν με ηρεμία οι απαραίτητες οδηγίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.