ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

I.Παπαπέτρου: Ο Ζ.Ομπράντοβιτς μπήκε στο «κόλπο» της διεκδίκησης του αρχηγού των «πρασίνων»

Τον θέλει στην Παρτίζαν

I.Παπαπέτρου: Ο Ζ.Ομπράντοβιτς μπήκε στο «κόλπο» της διεκδίκησης του αρχηγού των «πρασίνων»

Η Παρτίζαν μπαίνει στο «κόλπο» της διεκδίκησης του Ιωάννη Παπαπέτρου, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να θέλει να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα και να τον κάνει κάτοικο Βελιγραδίου.

Παναθηναϊκός και Ιωάννης Παπαπέτρου όπως σας έχει ενημερώσει από το βράδυ της Πέμπτης (14/7) είναι πιθανόν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Το buyout του αρχηγού των «πρασίνων» ανέρχεται στις 400.000 ευρώ και η προθεσμία για την τελική του απόφαση εκπνέει απόψε το βράδυ.

Πέραν από το ενδιαφέρον που έχει προσελκύσει από την Τουρκία, ο Παπαπέτρου φαίνεται πως έχει μπει στις λίστες της Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος κόουτς βλέπει τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού ως μία πολύ καλή λύση για να ενισχύσει και άλλο την ομάδα του, μετά τους Νάναλι και Έξουμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα συνδέεται άμεσα το ενδιαφέρον με τις δηλώσεις του Προέδρου της Παρτιζάν, Όστογια Μιχαΐλοβιτς, που αναφέρει πως οι Σέρβοι θα προσπαθήσουν να κάνουν μία μεταγραφή… βόμβα και ο Παπαπέτρου είναι δεδομένα μία τέτοια για τους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.