ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ι.Παπαπέτρου: Στην έξοδο ο αρχηγός του Παναθηναϊκού – Δεν βρίσκεται στα πλάνα των «πρασίνων»

Α.Πεδουλάκης και Ν.Ράντονιτς δεν τον έχουν στα σχέδια τους για τη νέα σεζόν

Ι.Παπαπέτρου: Στην έξοδο ο αρχηγός του Παναθηναϊκού – Δεν βρίσκεται στα πλάνα των «πρασίνων»

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Το “τριφύλλι” έδειξε την… έξοδο στον Έλληνα διεθνή, ο οποίος φαίνεται πως οδεύει στην Παρτίζαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίαων ωρών ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν στον Παναθηναϊκό, αφού έχει βγει από τον σχεδιασμό που… τρέχουν Πεδουλάκης και Ράντονιτς.

Ο 28χρονος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, με την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δείχνει το μεγάλο φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Παναθηναϊκός δεν θα ζητήσει το buy out που υπάρχει για τον παίκτη (400.000 ευρώ), κάτι που σημαίνει ότι ο Παπαπέτρου αποχωρεί από το “τριφύλλι” ως… ελεύθερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.