ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η βαθμολογία της Basket League πριν από το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (φωτό)

Τη Δευτέρα (5/12) ο Ολυμπιακός παίζει με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την 8η αγωνιστική της Basket League

Η βαθμολογία της Basket League πριν από το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (φωτό)

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός νίκησαν τον Προμηθέα (εκτός) και τον ΠΑΟΚ (εντός) για την 7η αγωνιστική της Basket League και τώρα ξεκινούν την προετοιμασία τους για το μεταξύ τους ντέρμπι που θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Μία νίκη πάνω οι Πειραιώτες, καθώς οι πράσινοι είχαν ηττηθεί στο Αλεξάνδρειο από τον Άρη. Στόχος τους το διπλό, ώστε να πιάσουν τους ερυθρόλευκους στην κορυφή και να έχουν το ματς του β’ γύρου στο γήπεδό τους, με φόντο την πρώτη θέση της regular season και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής
Λαύριο – Περιστέρι 79-85
Άρης – Καρδίτσα 85-68
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 87-63
Ιωνικός – Απόλλωνας 79-75
Προμηθέας – Ολυμπιακός 72-100
Κολοσσός – ΑΕΚ 28/11 στις 15:45

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής
Περιστέρι – Ιωνικός 3/12 στις 16:00
Απόλλωνας Πάτρας – Κολοσσός 3/12 στις 17:00
ΑΕΚ – Προμηθέας 3/12 στις 19:15
Άρης – Λαύριο 4/12 στις 15:45
Καρδίτσα – ΠΑΟΚ 4/12 στις 19:15
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 5/12 στις 19:15

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.