ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ: Μπασκετμπολίστας έσωσε τη ζωή διαιτητή εν ώρα αγώνα (βίντεο)

Σε μία μικρή λίγκα με παίκτες που είναι κατά το ήμισυ επαγγελματίες

ΗΠΑ: Μπασκετμπολίστας έσωσε τη ζωή διαιτητή εν ώρα αγώνα (βίντεο)

Ο Μάιλς Κόουπλαντ έγινε «ήρωας» της βραδιάς καθώς έσωσε τη ζωή διαιτητή που είχε πρόβλημα με την καρδιά του σε αγώνα της “The Basketball League” στις ΗΠΑ

Ο έμπειρος μπασκετμπολίστας που είναι πυροσβέστης στο επάγγελμα αγωνίζεται στους Toledo Glass City στην The Basketball League, μία μικρή λίγκα των ΗΠΑ, με παίκτες που είναι κατά το ήμισυ επαγγελματίες.

Ο Μάιλς σχόλασε και έτρεξε για να παίξει μπάσκετ στην ομάδα του. Κατά την ώρα του αγώνα όμως ο διαιτητής, ονόματι Τζον Σκάλι, έπεσε στο έδαφος χωρίς σφυγμό. Χωρίς να το σκεφτεί ο Μάιλς έτρεξε κοντά του και κατάλαβε ότι δεν έχει σφυγμό.

Του έκανε ΚΑΡΠΑ και τον έσωσε. Ο διαιτητής είχε πρόβλημα στην καρδιά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έτρεξα κοντά του, έλεγξα αν ήταν καλά, έλεγξα τον σφυγμό του και την αναπνοή του και δεν ένιωσα τίποτα, οπότε ξεκίνησα αμέσως την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση», είπε ο Κόπλαντ στον τηλεοπτικό σταθμό WTOL του Τολέδο.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.