ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κ.Ίρβινγκ: «Αποφάσισα να μην εμβολιαστώ και να χάσω 100 εκατομμύρια»

Ο επί επτά φορές All Star Κ.Ίρβινγκ αντιστάθηκε παρόλη την περιουσία που έχασε

Κ.Ίρβινγκ: «Αποφάσισα να μην εμβολιαστώ και να χάσω 100 εκατομμύρια»

Για την απόφαση του να μην εμβολιαστεί κατά του Covid-19, παρά το γεγονός ότι του κόστισε 100 εκατομμύρια δολάρια, μίλησε ο επί επτά φορές All Star Κάιρι Ίρβινγκ.

Την προηγούμενη σεζόν, ο 30χρονος γκαρντ δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στους εντός έδρας αγώνες των Νετς μέχρι τον Μάρτιο, γιατί οφείλετε η πολιτεία της Νέας Υόρκης είχε απαγορεύσει την είσοδο σε μη εμβολιασμένους σε κλειστούς χώρους.

Η διαθεσιμότητά του για τα εκτός έδρας παιχνίδια εξαρτιόταν, επίσης, ανάλογα με τα μέτρα της εκάστοτε πολιτείας .

Ο  Ίρβινγκ ανέφερε ότι η απόφασή του να μην εμβολιαστεί τού κόστισε την τετραετή επικείμενη επέκταση συμβολαίου:

«Έχασα τέσσερα χρόνια, 100 και κάτι εκατομμύρια. Αποφάσισα να μην εμβολιαστώ, ήταν η απόφασή μου. Έπρεπε να ζήσω με αυτό.

Ήταν ένα σκληρό χάπι για να το καταπιώ, ειλικρινά. Ένιωθα ότι ήμουν αναγκασμένος σε ένα τελεσίγραφο για το αν είχα συμβόλαιο ή όχι, αν μπορώ να είμαι στην ομάδα εάν έκανα το εμβόλιο ή όχι» τόνισε.

Ο γενικός διευθυντής των Νετς, Σιν Μαρκς, διαφώνησε με τον Αμερικάνο γκαρντ και τόνισε ότι οι συνομιλίες για το συμβόλαιο «σταμάτησαν», όταν άρχισε η πανδημία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν υπάρχει τελεσίγραφο εδώ» είπε ο Μαρκς. «Θέλεις ανθρώπους που είναι αξιόπιστοι, άνθρωποι που είναι εδώ και υπεύθυνοι. Όλοι μας: επιτελείο, παίκτες, προπονητές. Δεν δίνουμε σε κάποιον τελεσίγραφο για να κάνει εμβόλιο. Αυτή είναι μια εντελώς προσωπική επιλογή» συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.