ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Σλούκας: «Ζω και πεθαίνω για τον Ολυμπιακό – Στόχος μας μία θέση στον τελικό των ονείρων μας» (φωτό)

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση της Euroleague

Κ.Σλούκας: «Ζω και πεθαίνω για τον Ολυμπιακό – Στόχος μας μία θέση στον τελικό των ονείρων μας» (φωτό)

O Kώστας Σλούκας με ανάρτησή του έκανε τον απολογισμό της σειράς του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και έστειλε το μήνυμα τόσο για την ανανέωση του συμβολαίου του, όσο και για το Final Four.

Με ένα post στο Instagram, ο ηγέτης του Ολυμπιακού ανέφερε ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να πληγώσει την πρώην ομάδα του, αφού ζει και πεθαίνει για τον Ολυμπιακό.

Ποιος πολιτικός αρχηγός, κατά τη γνώμη σας, έδωσε τις πιο πειστικές και ειλικρινείς απαντήσεις στο debate;

  • Κ.Μητσοτάκης (ΝΔ) (9%, 1.989 Votes)
  • Α.Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ) (17%, 3.955 Votes)
  • Ν.Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ) (2%, 443 Votes)
  • Δ.Κουτσούμπας (ΚΚΕ) (4%, 1.031 Votes)
  • Κ.Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) (22%, 5.078 Votes)
  • Γ.Βαρουφάκης (ΜέΡΑ25) (4%, 905 Votes)
  • Κανένας (38%, 8.872 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (3%, 806 Votes)

Σύνολο ψήφων: 23.079

Loading ... Loading ...

Αναλυτικά ο Σλούκας έγραψε:

“Στα playoffs της EuroLeague, σε ένα παιχνίδι της μοίρας, κλήθηκα να αντιμεωπίσω μία ομάδα που αγαπάω και σέβομαι. Μία ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω μοναδικές στιγμές και έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο για εμένα να ετοιμαστώ για αυτά τα παιχνίδια.

Γνωστοί άνθρωποι, με τους οποίους γιόρτασα όμορφες στιγμές, αποτυχίες, άγχη και πολλά συναισθήματα, ήταν αντίπαλοί μου για ένα εισιτήριο στο Final Four.

Η ομάδα μου όμως είναι ο Ολυμπιακός!! Είναι η ομάδα για την οποία ζω και πεθαίνω αυτή τη στιγμή. Οπότε υπήρχε μόνο ένας δρόμος, να κάνω ό,τι μπορούσα για να πάρουμε το εισιτήριο του Final Four με τον Ολυμπιακό! Για να τα καταφέρουμε, χρειάστηκε να ξεπεράσω πολλά εμπόδια, πνευματικά και σωματικά.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να νικήσουμε εμείς σε μία καταπληκτική σειρά αγώνων, προσθέτοντας μία σημαντική επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου. Ο τρόπος που συνέβη, είναι γνωστός.

Ο στόχος μας πλέον είναι να παλέψουμε μία ακόμα φορά με τους φιλάθλους στο πλευρό μας για μία θέση στον τελικό, τον τελικό των ονείρων μας! Θα τα πούμε ξανά με όλους την επόμενη εβδομάδα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.