ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Σπανός, Ιτούδης και οι λοιποί κρίνονται πλέον από τον κόσμο του μπάσκετ»

Οι «πράσινοι» πήραν θέση για τα όσα έγιναν στην υπόθεση Παπαγιάννη

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Σπανός, Ιτούδης και οι λοιποί κρίνονται πλέον από τον κόσμο του μπάσκετ»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν στην υπόθεση Παπαγιάννη, ξεκαθαρίζοντας με κατηγορηματικό τρόπο πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με αθλητές που εκπροσωπούνται απ’ τον Νίκο Σπανό.

Οι χειρισμοί που υπήρξαν στην υπόθεση Γιώργου Παπαγιάννη, έχουν ενοχλήσει έντονα τους πάντες στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» είχαν καταθέσει κάτι περισσότερο από γενναίες οικονομικά προτάσεις, με τον αθλητή τελικά να αλλάζει στάση και να καταλήγει στη Φενέρμπαχτσε.

Το «τριφύλλι» πήρε θέση για το θέμα, με τους «πράσινους» να ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτηθεί ξανά παίκτης που έχει εκπρόσωπο τον Νίκο Σπανό.

Συγκεκριμένα η αναφέρεται απ’ την ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί ξανά με οποιονδήποτε εκπροσωπείται από τον Νίκο Σπανό μην θέλοντας να εμπλακεί σε ιστορίες συγκοινωνούντων δοχείων μεταξύ εκπροσώπων, παικτών, ομάδων και προπονητών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σπανός, Ιτούδης και οι λοιποί κρίνονται πλέον από τον κόσμο του μπάσκετ. Θα πρέπει να ξέρουν όλοι όσοι σκέφτονται να φορέσουν αυτή τη φανέλα πως με τον συγκεκριμένο εκπρόσωπο η πόρτα θα παραμένει ερμητικά κλειστή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.