ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κύπελλο Ελλάδας: Η ΑΕΚ «λύγισε» τον Πανιώνιο στην παράταση και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Final 8 (88-93)

Η ΑΕΚ απέκλεισε στην παράταση τον Πανιώνιο και θα παίξει με ΠΑΟΚ ή Περιστέρι στον ημιτελικό του Σαββάτου

Κύπελλο Ελλάδας: Η ΑΕΚ «λύγισε» τον Πανιώνιο στην παράταση και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Final 8 (88-93)

Η ΑΕΚ επικράτησε με 93-88 στην παράταση (84-84 στην κανονική διάρκεια) επί του Πανιωνίου στο πρώτο παιχνίδι για το Final 8 στο Κύπελλο Ελλάδας του μπάσκετ και πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά.

Η διοργάνωση του Final 8 “άνοιξε” με μεγάλο ντέρμπι, αφού η ΑΕΚ χρειάστηκε να ανατρέψει το σκορ στην τελευταία περίοδο, αλλά και την παράταση για να “λυγίσει” τον Πανιώνιο και να εξασφαλίσει το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση.

Ένα μεγάλο σουτ του Στριέλνεκς στο φινάλε της κανονικής διάρκειας δεν ήταν αρκετό για την Ένωση, αλλά ο Γουίλιαμς με μεγάλα σουτ στον έξτρα χρόνο, κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στην 4άδα, έστω και διά… πυρός και σιδήρου.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε μόλις 9 πόντους στο ματς, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς ήρθαν στην παράταση για την ΑΕΚ, η οποία είχε ως πρώτους σκόρερ του Μαγκρίφ και Στριέλνιεκς με 15 πόντους έκαστος.

Για τον Πανιώνιο, ο Βεργίνης με 29 πόντους και οι Μάντζαρης και Σαχπαζίδης με 17 πόντους ο καθένας, λίγο έλειψε να οδηγήσουν την ομάδα τους σε μία μεγάλη έκπληξη.

Τα δεκάλεπτα: 28-21, 46-44, 71-67, 84-84κ.α., 88-93.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.