ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μάικ Τζέιμς: Αποκάλυψε ότι φτάνει το τέλος της καριέρας του – «Το επόμενο συμβόλαιό μου θα είναι και το τελευταίο»

«Όσο και αν αγαπώ το μπάσκετ, μερικές φορές κουράζομαι να είμαι μπασκετμπολίστας» τόνισε

Μάικ Τζέιμς: Αποκάλυψε ότι φτάνει το τέλος της καριέρας του – «Το επόμενο συμβόλαιό μου θα είναι και το τελευταίο»

Ο Μάικ Τζέιμς έκανε μία αποκάλυψη η οποία προμηνύει και το επερχόμενο τέλος της καριέρας του, αφού όπως είπε πιθανότατα, «το επόμενο συμβόλαιό μου θα είναι και το τελευταίο».

Ο Μάικ Τζέιμς έκανε δηλώσεις πριν την κλήρωση του Κυπέλλου Γαλλίας (28/2) και ενόψει του Final Eight της διοργάνωσης που αναμένεται να κάνει τζάμπολ στις 16 Μαρτίου.

Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ της Μονακό τόνισε ότι το επόμενο συμβόλαιό του, πιθανότατα, θα είναι και το τελευταίο της καριέρας του

«Όσο και αν αγαπώ το μπάσκετ, μερικές φορές κουράζομαι να είμαι μπασκετμπολίστας, αν αυτό έχει νόημα. Με λίγα λόγια, το επόμενο συμβόλαιό μου μάλλον θα είναι και το τελευταίο. Θα είναι στο τέλος της καριέρας μου», δήλωσε.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μονακό, ο Τζέιμς τόνισε: «Θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε για αυτό το θέμα. Δεν ξέρω πότε θα συμβεί, αλλά είναι μια μεγάλη σεζόν, ζούμε στην ίδια πόλη και οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν πώς να με προσεγγίσουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς για τις φιλοδοξίες του στο Κύπελλο Γαλλίας που αναμένεται να κάνει τζάμπολ στις 16 Μαρτίου, ο Αμερικανός γκαρντ εξήγησε: «Ένας συμπαίκτης με ρώτησε στα αποδυτήρια τι σημαίνει αυτό το τρόπαιο για μένα, αν το παίρνω στα σοβαρά. Του είπα ότι δεν με ξέρει αρκετά για να με ρωτήσει κάτι τέτοιο. Είμαι μανιακός, θέλω να κατακτήσω τα πάντα. Μισώ το να χάνω χρόνο. Δεν ήρθα εδώ για να δω φίλους ή συγγενείς, ούτε ήρθα εδώ για να χάσω. Ήρθα για να παίξω μπάσκετ και να κερδίσω» ανέφερε ενδεικτικά ο Μάικ Τζέιμς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.