ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ισχυρά μέτρα ασφαλείας στον αγώνα με την Βαλένθια – Σε ετοιμότητα οι ισπανικές αρχές

Μαυροφορεμένοι θα παραταχθούν οι ισραηλινοί σε ένδειξη πένθους για του νεκρούς στο Ισραήλ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ισχυρά μέτρα ασφαλείας στον αγώνα με την Βαλένθια – Σε ετοιμότητα οι ισπανικές αρχές

Στο πρώτο της ματς μετά την έναρξη του πολέμου στο Ισραήλ, θα αγωνιστεί απόψε 18/10, η Μακάμπι Τελ Αβίβ εναντίον της Βαλένθια, στο «Λα Φοντέτα».

Είναι η πρώτη ομάδα του Ισραήλ που βγαίνει από τα σύνορα της χώρας για να αγωνιστεί μετά το ξέσπασμα του πολέμου και οι ισπανικές αρχές βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού.

Να σημειώσουμε πως η ισραηλινή ομάδα θα παίξει φορώντας μαύρες φανέλες για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης της Χαμάς, ενώ θα στείλει και μήνυμα για την απελευθέρωση των ομήρων.

«Αστακός» το «Λα Φοντέτα»

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, που έχει μεταφερθεί στην Κύπρο όπου και προπονείται το τελευταίο διάστημα, μετέβη στη Βαλένθια υπό άκρα μυστικότητα. Το ξενοδοχείο όπου διαμένει δεν έγινε γνωστό, ενώ την αποστολή της υποδέχθηκαν περισσότεροι από 50 αστυνομικοί στο αεροδρόμιο της Βαλένθια.

Στο μεταξύ, η απεσταλμένη της ισπανικής κυβέρνησης στην επαρχία της Βαλένθια, η Πιλάρ Μπερναμπέ, τόνισε πως θα υπάρχουν περισσότεροι από 700 αστυνομικοί στο «Λα Φοντέτα» προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης «απλώθηκαν» στα περίχωρα του γηπέδου οι αστυνομικοί και με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους έψαξαν ακόμη και στα πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτων που ήταν παρκαρισμένα στους δρόμους δίπλα από αυτό.

Οι ισπανικές αρχές είναι θορυβημένες μετά τις αυξανόμενες διαδηλώσεις διαμαρτυρίας υπέρ της Παλαιστίνης και κατά του Ισραήλ σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις, αλλά περισσότερο ανησυχούν μετά την επανεμφάνιση του ISIS στην Ευρώπη, που ανέλαβε τις ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες τη νύχτα της Δευτέρας (16/10).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά, λαμβάνουν υπόψη τους και τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη Γαλλία με τις απειλές για βόμβες και τις εκκενώσεις αεροδρομίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.